Fodbold nyheder

Manchester United vil hente Eriksen

Af Asbjørn Steffensen

Den kriseramte klub vil gerne hente den danske profil til klubben, når Erik Ten Hag overtager til sommer.
Manchester United fortsatte deres dårlige form, da de lørdag eftermiddag tabte 3-1 ude til Arsenal. Klubben har kun vundet en ud af de sidste seks kampe, og har mistet terræn i forhold til at nå fjerdepladsen i Premier League, der giver adgang til Champions League.


I løbet af den forgangne uge blev det annonceret, at Ajax's hollandske træner, Erik Ten Hag, fra næste sæson skal overtage managersædet fra Ralph Rangnick i klubben, og den nye manager har blandt andet en bestemt dansker på sin ønskeliste.

Ifølge det engelske medie Daily Star vil Ten Hag gerne hente Christian Eriksen Old Trafford. Danskeren står uden kontrakt til sommer efter at have imoneret for oprykkerholdet, Brentford, i foråret.

30-årige Eriksen trænede med Ten Hag og Ajax i starten af året, da han genoptrænede efter sin ulykke i sommer. Den hollandske træner tror angiveligt på, at danskeren vil være den perfekte til at få vendt tingene rundt i klubben.

Eriksen ønsker efter sigende at blive i England, og flere klubber er blevet sat i forbindelse med midtbanespilleren heriblandt hans tidligere klub Tottenham, men også West Ham.

Mere om Christian Eriksen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik