Fodbold nyheder

Chelsea-flop på vej væk

Af Anders Mathiasen

Romelu Lukakus tid i Chelsea har ikke været som forventet, og belgieren leder nu efter nye græsgange.

Article image

Den 28-årige belgiske angriber Romelu Lukaku har ikke været den top-angriber, som Chelsea havde håbet på, da de hentede ham for 870 millioner kroner fra Inter i sommers. I den seneste tid er Lukaku blevet placeret på bænken, mens Kai Havertz har overtaget rollen om angriber.


Nu øjner Romelu Lukaku muligheden for at genstarte karrieren et andet sted end i Chelsea - denne gang er det Paris Saint Germain, der kan være en mulighed for belgieren. Lukakus agent Mino Raiola har ifølge mediet The Sun holdt møder med PSG´s sportsdirektør Leandro om et muligt skifte til sommer.

Den franske hovedstadsklub ser ud til at blive nødt til at erstatte Kylian Mbappé til sommer, der ifølge flere kilder er Real Madrid-spiller næste sæson. Den udvalgte til at overtage positionen som angriber i PSG, ser nu ud til at være Romelu Lukaku. Det ligner dermed en gunstig aftale for både Romelu Lukaku og Paris Saint Germain.

Romelu Lukaku har scoret fem mål indtil videre i en sæson, der ikke er forløbet, som hverken Chelsea eller Lukaku havde håbet på. Før sæsonen var belgieren udråbt til at være den afgørende brik i Chelseas mesterskabsambitioner, men det er i stedet endt med, at han er blevet et problem for Chelsea, der ikke har råd til at have en spiller af Lukakus kaliber og værdi siddende på bænken.


Mere om Romelu Lukaku

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik