Fodbold nyheder

Medie:
Dortmund udfordrer Arsenal i kampen om skadesplaget Real Madrid-profil

Af Asbjørn Steffensen

De to store klubber vil begge gerne have skadesplagede Eden Hazard til holdet for at styrke truppen.
Article image
Ritzau-Scanpix
Eden Hazards Real Madrid-karriere er indtil videre ikke noget skrive hjem. Belgieren har stort set været skadet siden dag ét, og når han har en sjælden gang spiller, formår han ikke at nå det niveau, han havde i Chelsea.


Den 31-årige belgier snitter kun 40 minutters spilletid, i de 17 La Liga-kampe, han har fået denne sæson. Men trods de mange skader og den manglende storform, er der alligevel bud efter belgieren.

Ifølge det spanske medie Cadena SER er nemlig både den tyske klub Dortmund og Chelseas tidligere rivaler fra Arsenal interesseret i at hente Hazard.

Der går rygter om skifte allerede til sommer, og ifølge mediet vil Real Madrid også tilbyde Hazard at finde en ny klub, når sæsonen er ovre.

Skulle belgieren skifte til Dortmund, kan han komme til at spille en part i Real Madrids projekt om at lokke norske Erling Håland den anden vej.

Derudover vil Eden Hazard kunne komme til at spille sammen med sin bror, Thorgan Hazard, der til dagligt spiller i den tyske klub.

Hazard har siden sit skifte til Real Madrid fra Chelsea i sommeren 2019 blot spillet 65 kampe og lavet 6 mål og 10 assists.

Mere om Eden Hazard

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik