Fodbold nyheder

Tre Ajax-profiler der kunne følge med Erik ten Hag til Manchester United

Af Asbjørn Steffensen

Den hollandske klub bugner med unge profiler, og skulle Erik Ten Hag blive manager i Manchester-klubben, kunne han meget vel tage en af disse med sig.
Rygterne om at Erik ten Hag overtager manager-jobbet i Manchester United tager til, og det ligner, at den nuværende Ajax-træner fra næste sæson skal styre tøjlerne hos The Red Devils.


Ten Hag har været med til at opfostre en del profiler i sin tid som træner for den traditionsrige hollandske klub. Skulle han blive Manchester Uniteds nye manager, er det ikke usandsynligt, at han tager en eller flere nuværende profiler med sig.

Indkast.dk byder ind med tre Ajax-profiler, man kunne forestille sig fulgte med succes-træneren til Manchester.

Ryan Gravenberch
Den 22-årige hollænder er blevet sat i forbindelse med et skifte til Bayern München. Han og hans agent, Mino Raiola, satser på en stor handle denne sommer, og skulle Erik ten Hag rykke til Manchester United, kunne Gravenberch spille en vigtig rolle på midtbanen, hvor den engelske klub denne sæson har manglet noget stabilitet. Paul Pogba og Nemanja Matic forventes også at forlade Old Trafford til sommer, hvilket giver plads til Gravenberch.

Antony
Brasilianeren har vist frem som en af de mest spændende spillere i Europa. Han har fremragende teknik og viser den gerne frem kampene - som en ægte brasilianer. Denne sæson har han scoret 12 mål og lavet 10 assists i alle turneringer, og beviser dermed, at han ikke blot er en god dribler men også utrolig god til at få afslutningsprodukt på.

Lisandro Martinez
Manchester Uniteds defensiv har været svingende denne sæson. Klubben har lukket 40 mål ind i Premier League, hvilket er mere end rivalerne Manchester City og Liverpool tilsammen. Ajax har blot lukket 14 mål ind i Æresdivisionen, og det skyldes blandt andet Lopez's gode indsats. Midterforsvarerens gode præstationer har kastet en plads på det argentinske landshold af sig. Han ville være en god forstærkning til det formsvage Manchester United-forsvar

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik