B. Davies (43), M. Doherty (48), S. Heung-Min (54), Emerson (63), S. Bergwijn (83)
F. Schär (39)
Asbjørn Steffensen

Tottenham smadrer Newcastle på en halvleg i storsejr

Tottenham skruede bissen på i anden halvleg og kørte Newcastle over i en storsejr på hjemmebane.
Søndag aften tog Tottenham imod Newcastle hjemme i det nordlige London. Danske Pierre-Emile Højbjerg var at finde i hjemmeholdets startopstilling efter landskampspausen, og skulle med sine holdkammerater forsøge at tage den tredje Premier League-sejr i træk.

Newcastle skulle forsøge at komme tilbage på sporet efter at have tabt de to seneste Premier League-kampe. Forinden var de ubesejret i otte kampe på stribe.

Efter en første halvleg, hvor Tottenham var mest dominerende, scorede schweiziske Fabian Schär for udeholdet på et direkte frispark.

Tottenham nåede dog at svare tilbage inden pausen, da Ben Davies på et oplæg af Heung-Min Son flot sendte bolden i mål på et hovedstød.

Efter pausen skruede Tottenham op for tempoet og scorede tre mål indenfor de første 20 minutter af anden halvleg.

Først sendte Harry Kane et flot indlæg ind bagerst i feltet, hvor Matt Doherty dukkede op og scorede.

Derefter serverede Dejan Kulusevski bolden for fødderne af Son i feltet, der nemt udplacerede Martin Dubravka i Newcastle-målet.

Så blev det Emerson Royals tur til at score efter et flot opspil af Tottenham, der sluttede med et smule heldigt indlæg af Doherty til Royal.

Super-sub'en Steven Bergwijn kom på banen med ti minutter igen, og nåede kun to minutters spilletid, før han også kom på måltavlen og satte dagens sidste scoring ind.

5-1 til Tottenham der sikrer sig tre vigtige point i kampen om den vigtige fjerdeplads. Newcastle har nu tabt tre i træk og skal finde formen igen snart.