Fodbold nyheder

Forsvarsprofil søger Lazio-exit

Af Stefan Lindahl

Francesco Acerbi vil væk fra Lazio til sommer, og har bedt sin agent finde en arbejdsgiver til ham.
Article image
For fire år siden skiftede Francesco Acerbi til Lazio fra Serie A-konkurrenterne Sassuolo. Tiden i Lazio nærmer sig dog enden. 34-årige Acerbi ønsker nemlig at forlade den italienske hovedstadsklub til sommer. Det tre år før hans kontrakt med klubben udløber. Det meddeler Il Tempo.


Acerbis forhold til Lazios fans har været på lavpunktet, siden den italienske stopper lavede en ‘shhh’-jubelscene mod klubbens egne fans i forbindelse med en sejr over Genoa i december-måned. Acerbi har senere undskyldt jubelscenen, men en stor del af klubbens fans har ikke tilgivet den italienske landsholdsspiller.

I december skrev Lazios hardcore ultras i et statement efter episoden mod Genoa:

- Acerbi, en mand uden ære, forlad Rom omgående. Ingen tilgivelse til dem, som forråder! Det er ikke et slogan, det er meget mere. Det betyder, at vi fans er mere værd end spillerne, at vores flag er helligt.

- Det faktum, at Acerbi er en vigtig spiller i Lazios trup er ligegyldigt. Det der betyder noget for os, er sved, mod og respekt. Derfor, fra i dag, er Acerbi ikke længere velkommen her i Rom.

- Så længe han er her, vil vi buhe af ham i hver eneste kamp! Acerbi forsvind!


Derfor vil Acerbi gerne væk til sommer, og han har derfor bedt sin agent Federico Pastorello lede efter en ny klub. Acerbis løn kan dog blive et problem for en mindre italiensk klub. Lige nu tjener forsvarsspilleren 15 mio. kroner om året i Lazio.

Det skal han formentlig indstille sig på, at han ikke kommer til at få i en ny klub ifølge mediet. Angiveligt holder Inter øje med situationen, men Milano-klubben med den tidligere Lazio-træner Simone Inzaghi i spidsen har ikke budt ind endnu.

Mere om Lazio

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik