Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Anders Mathiasen

Arsenal er på rov hos rivalerne, Erik ten Hag flirter med Manchester United, PSG kan ende med to Premier League-profiler og utilfreds Leicester-spiller kan ende hos konkurrenterne.
Article image
Ritzau-Scanpix
Arsenal forbereder et bud på Manchester Uniteds 24-årige angriber Marcus Rashford. (Mirror)


Premier League har blokeret Burnleys forsøg på at hente den nigerianske kantspiller Viktor Moses fra den russiske klub Spartak Moskva. (Sky Sports)

Everton har planer om at sælge deres engelske frontangriber Dominic Calvert-Lewin til sommer. Både Arsenal og West Ham står klar i kulissen til at byde på den 25-årige angriber. (Sun)

Juventus vil hente den tyske 29-årige Chelsea-forsvarer Antonio Rüdiger til sommer, hvis kontrakt med Chelsea udløber efter denne sæson. (Sun)

Ajax-træner Erik ten Hag er overrasket over, at Manchester United ikke har tilbudt ham en kontrakt til at blive manager for den engelske klub, efter Erik Ten Hag angiveligt har fortalt klubben, at penge ikke bliver et problem i deres forsøg på at lokke ham til Old Trafford. (Mirror)

Fulham vil hente den 29-årige engelske målmand Nick Pope fra Burnley. (Sun)


Leicester Citys belgiske midtbanespiller Youri Tielemans siger, at han vil spille Champions League fodbold næste sæson. (Mirror)

Arsenal og Manchester United er begge blevet sat i forbindelse med Youri Tielemans, der kan forlade Leicester efter sæsonen for 312 millioner kroner. (Metro)

Southampton og Crystal Palace er interesserede i at hente den engelske midtbanespiller Harry Winks fra Tottenham. (Star)

West Ham vil gå efter en lejeaftale med de to Ukraine-baserede angribere David Neres og Lassina Traore. Neres og Traore spiller for Shaktar Donetsk og har mulighed for at skifte til en anden klub i det specielle transfervindue, der er åbnet for spillere i Ukraine. (Sun)

Napoli forlanger 744 millioner kroner for deres 23-årige nigerianske angriber Victor Osimhen, der har modtaget interesse fra flere engelske klubber, blandt andre Arsenal, Liverpool, Manchester United, Newcastle og Tottenham. (Fichajes)

Paris Saint Germian har gjort den franske midtbanespiller Paul Pogba til højeste prioritet i det næste transfervindue, da PSG vil forstærke midtbanen. (Express)

Paris Saint Germain har planer om at gå efter Chelseas belgiske frontangriber Romelu Lukaku i sommerens transfervindue. (Football Insider)

Fremtiden for den spanske kantspiller Adama Traores ser ud til at afhænge af, hvorvidt Wolverhampton vælger at købe portugisiske Trincao, som man netop nu har lejet i FC Barcelona. (Mundo Deportivo)

Wolverhampton har startet forhandlingerne med den 25-årige midtbanespiller Ruben Neves om en ny kontrakt. (90min)

Mere om Marcus Rashford

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik