Fodbold nyheder

Arsenal, Bayern München og Dortmund kæmper om ombejlet Chelsea-spiller

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Chelsea-angriberen Armando Borja, der i øjeblikket er udlejet til Southampton, har ikke mangel på bejlere i den absolutte verdenstop. Arsenal har snøren ude, men mange andre ser også angriberen som en mulighed.

Article image

Det har været svart at finde informationer om, hvilke tanker Chelsea gør sig i forhold til angriberen Armando Broja, der i denne sæson er udlejet til den sydengelske klub Southampton. Her har albaneren haft rigtig fin succes, og den 20-årige har scoret seks gange i Premier League indtil videre.


Der skulle dog ikke være mangel på bejlere til den unge spids. Arsenal har ifølge The Sun et vågent øje på angriberen. Efter salget af Aubameyang og usikkerhed omkring fremtiden hos Alexandre Lacazette har Arsenal brug for at finde nogle alternativer som de kan hente ind til sommer. Her skulle Borja være en oplagt mulighed, hvis ellers Chelsea er interesserede i at sælge til en direkte konkurrent.

Desværre for Mikel Arteta og Arsenal, så er også Borussia Dortmund varme på albaneren. De regner med at sælge Erling Haaland til sommer, og derfor skal de ud og finde en fuldgod erstatning. Også Bayern München skulle eftersigende være interesserede i at tilknytte Armando Broja.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik