Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Liverpool vil i denne måned holde nye samtaler med Fulham om en aftale for den 19-årige kantspiller Fabio Carvalho, da de ser ud til at indgå en aftale inden sommer. (Football Insider)


Manchester United "følger udviklingen tæt", da Chelsea-forsvareren Antonio Rudiger angiveligt har afvist klubbens seneste kontrakttilbud, en aftale til en værdi af omkring 1.8 millioner kroner om ugen. (Football 365)

Liverpool kigger på Le Havres 17-årige Andy Elysee Logbo, der er blevet sammenlignet med Chelsea-angriberen Romelu Lukaku. (Mirror)

Manchester United og Chelsea er ivrige efter at hente Real Sociedad-angriberen Alexander Isak. Den 22-årige svensker var tidligere sat i forbindelse med et skifte til Arsenal. (Mirror)

Crystal Palace er interesseret i Rangers og Nigerias midtbanespiller Joe Aribo. Den 25-årige forventes at være til rådighed for omkring 90 millioner kroner. (Sun)

West Ham-angriberen Michail Antonio har opfordret klubben til at styrke deres angrebsmuligheder og hente en back-up-angriber til sommer. (Teamtalk)


Manchester City tror, at manager Pep Guardiola vil underskrive en ny kontrakt for at blive i klubben ud over næste år. (Mirror)

Rygterne omkring et skifte til Arsenal for Paris Saint-Germains Georginio Wijnaldum er steget, efter at midtbanespilleren blev udeladt af holdets 25 mands trup til deres kommende Champions League-kamp mod Real Madrid. (Sun)

Manchester United og Chelsea fører kapløbet om at købe Blackburn Rovers vidunderbarnet Ashley Phillips. Begge klubber har holdt nøje øje med den 16-årige engelske midterforsvarer i denne sæson.Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik