Fodbold nyheder

United har tidligere City-manager i kikkerten

Af Kasper Leif Pedersen

Den italienske træner er et varmt navn i øjeblikket.

Article image
Ritzau-Scanpix

I november 2021 fyrede Manchester United Ole Gunnar Solskjær efter en længerevarende dårlig periode. Ralf Rangnick overtog som midlertidlig manager indtil sæsonens afslutning, og derfor skal de 'De Røde Djævle' endnu engang på manager-jagt - og her skulle de eftersigende være interesseret i en tidligere Manchester-kending.


Manchester World skriver, at den italienske journalist Fabrizio Romano, i en video med Manchester United-legenden Rio Ferdinand, siger at klubben øjner en mulighed i Roberto Mancini som ansvarligt for roret.

Roberto Mancini, som senest vandt EM-guld med Italien i sommer, har en fortid i Manchester, da han var manager i den blå del af byen, og satte gang i deres æra ved at vinde Premier League i 2012.

Italien står p.t. i en situation, hvor de endnu ikke har formået at kvalificere sig til VM-slutrunden i Qatar, og de har en playoff-semifinale mod Nordmakedonien i marts - og formår man ikke at kvalificere sig til årets slutrunde, så ville Mancini være interesseret i et retur til Premier League.

Mauricio Pochettino, Erik ten Hag, Luis Enrique og Julen Lopetegui er også på Manchester Uniteds radar.Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE