Fodbold nyheder

Dansk trænerduo får nye kontrakter i Brentford

Af Philip Sinkbæk Jensen

Det danske Brentford-trænerteam bestående af Thomas Frank og Brian Riemer har fået nye kontrakter, der binder dem til London-klubben til 2025.

Article image

Brentfords manager, Thomas Frank, og assistent til manageren, Brian Riemer, har fået nye langtidskontrakter i Brentford, der sikrer dem managersædet og assistentsædet til 2025.


De nye trænerkontrakter bekræftes af Brentford på sine egen hjemmeside. Fodbolddirektøren for Brentford, Phil Giles, er enormt glad for at beholde på danskerduoen:

- De har været en altomfattende del af den succes, som vi har delt over de seneste sæsoner, hvilket kulminerede med at opnå målet omkring Premier League. Vi ønsker at drive Brentford fremad, at konkurrere med andre større klubber end os, og se, hvor langt vi kan udvikle os. Vi kan helt sikkert bygge videre på den succes, som Thomas og Brian har leveret sammen med stab og spillere, udtaler Brentfords fodbolddirektør omkring de nye trænerkontrakter.

Thomas Frank kom allerede til klubben i 2016, da han var en del af trænerstaben som assistenttræner under den daværende manager, Dean Smith.

De to danskere påbegyndte samarbejdet i 2018, da Thomas Frank blev ny manager i klubben og hev Brian Riemer ind fra FC Københavns ungdomsafdeling

Danskerne arbejder nu i sin tredje helsæson. De overtog holdet i sin første sæson i Championship, hvor holdet endte på en 11.-plads. I den efterfølgende sæson spillede Brentford sig til en tredjeplads og en finaleplads i oprykningsspillet, men glippede oprykningschancen. Året efter tog Brentford revanche med endnu en tredjeplads og en finaleplads, der sendte holdet i Premier League efter en sejr over Swansea.


Brentford befinder sig i øjeblikket på en 14.-plads med 23 point efter 23 kampe.Mere om Brentford

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE