Fodbold nyheder

Real Madrid og Barcelona indgår pagt med hinanden

Af Asbjørn Steffensen

De to spanske ærkerivaler har underskrevet en såkaldt non-aggressiv pagt med hinanden.

Real Madrid og Barcelona er for mange et synonym på rivalisering. De to klubber kæmper på alle områder om at være både størst og bedst og har gjort det i mange år nu efterhånden.


Men selvom de to klubber er ærkerivaler, forbliver der en respekt mellem Spanien to største og historiske klubber, hvilket en ny pagt indgået mellem klubberne beviser.

Den spanske avis Marca skriver, at Real Madrid og Barcelona har underskrevet en pagt, der før blot var en uskreven regel. Fra nu af må de to klubber ikke blande sig eller forsøge at hente spillere, der stadig er på kontrakt på et af holdene.

Spillere, hvis kontrakt i en af klubberne er udløbet eller gør det indenfor seks måneder, er en anden sag, og her må der gerne sendes bud afsted og forhandles.

Sidste uge forlød det, at Real Madrid angiveligt var interesserede i at hente Barcelonas uruguayanske forsvarsprofil, Ronald Araujo, hvilket Los Blancos' præsident Florentino Perez efterfølgende benægtede.

Klubberne må også gerne jagte de samme spillere rundt om i fodboldverdenen, såsom Erling Håland, der har været rygtet til begge klubber for nyligt.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE