Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niels Nedergaard

Uhre rykker tættere på: MLS-klub sælger angriber

Mikael Uhre er tæt på et skifte til den amerikanske MLS-klub Philadelphia Union, og nu har klubben sagt farvel til angriberen Kacper Przybylko. Det meddeler de på deres hjemmeside.
Det trækker mere og mere op til, at Mikael Uhre skal en tur over Atlanten for at færdiggøre et skifte til MLS-klubben Philadelphia Union, og nu er skiftet muligvis endnu tættere på.

Det skyldes, at den amerikanske klub netop har meldt ud, at de har solgt angriberen Kacper Przybylko, der fremover skal snøre støvlerne hos konkurrenten Chicago Fire, der også til daglig optræder i den bedste amerikanske række.

Allerede lørdag kunne B.T. og Ekstra Bladet afsløre, at Brøndby var meget tæt på at sælge sin topscorer, der i denne sæson har lavet 11 mål i Superligaen, mens han i sidste sæson spillede en stor rolle for de blågule fra Vestegnen og havde stor andel i, at klubben sikrede sig mesterskabet for første gang i 16 år.

Kapitlet i Brøndby ser dog ud til at være færdigskrevet, og i stedet venter der altså nye eventyr for den 27-årige angriber, der har spillet i Brøndby siden sommeren 2018, hvor han blev hentet til klubben fra SønderjyskE.

Mikael Uhres skifte til Philadelphia Union er endnu ikke officielt, men lørdag kunne Brøndby annoncere på sin hjemmeside, at man var enige med en udenlandsk klub om et salg af Uhre. Dette skulle altså være Philidelphia Union. Prisen for Uhre er ikke meldt officielt ud, men Ekstra Bladet mener at vide, at Brøndby scorer omkring 20 millioner til klubkassen for Superliga-topscoreren.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER