Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens internationale rygter.

Article image

Real Madrid er meget tæt på at hente den franske angriber Kylian Mbappe, fra Paris St-Germain, og han tiltræder på en fri transfer, når hans kontrakt udløber. (ESPN)


Sevilla ønsker stadig at leje Manchester United-angriberen Anthony Martial, på trods af at et bud blev afvist, men kunne flytte efter en anden fransk angriber - Lyons Moussa Dembele - som et alternativ. (Marca)

Den saudiarabiske klub Al Hilal ønsker at låne Arsenal-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang og er parat til at betale alle Gabon-landsspillerens 3 millioner pr. uge løn og inkludere en mulighed for at gøre aftalen permanent til sommeren. (Mail)

AC Milan, Juventus, Marseille, Paris Saint-Germain og Sevilla har alle spurgt om Aubameyangs tilgængelighed. (Sky Sports)

Lille har sagt, at de ikke ønsker at sælge den hollandske forsvarsspiller Sven Botman, som er blevet sat i forbindelse med Newcastle, men AC Milan presser på for at hente den 22-årige og er i forhandlinger med den franske klub om en aftale. (Sky Sports Italia)

To hold, heriblandt et i Tyskland, er interesserede i at leje den franske angriber Ousmane Dembele, efter at den 24-årige blev bedt om at forlade, fordi han nægter at underskrive en ny kontrakt. (Sport)

Leeds United har fået et bud på 130 millioner kroner afvist af det østrigske Red Bull Salzburg på den 21-årige amerikanske midtbanespiller Brenden Aaronson. (Yorkshire Evening Post)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE