Fodbold nyheder

Denne klub er nu i dialog med Mauricio Pochettino

Af Asbjørn Steffensen

Manchester United er ifølge fransk medie i dialog med argentineren, der i øjeblikket styrer tøjlerne i PSG.
I november blev norske Ole Gunnar Solskjær fyret som Manchester United-manager efter næsten tre år på posten. Tyske Ralph Rangnick blev ansat som midlertidig manager indtil slutningen af denne sæson, men derefter er fremtiden uvis.


Flere prominente navne er blevet nævnt i forbindelse med et af de mest prestigefyldte stillinger i fodbold-verdenen. En af dem, der oftest bliver nævnt og som topper bookmakernes lister, er argentinske Mauricio Pochettino.

Ifølge det franske medie Le Parisien er Manchester United og Pochettino nu i dialog omkring manager-jobbet. Den tidligere Tottenham-manager er træner i franske PSG, men der går rygter om, at situationen i klubben ikke er holdbar, og at han ønsker et retur til Premier League.

Pochettinos konkurrent til jobbet i Manchester United, og Ralph Rangnicks personlige favorit, er efter sigende hollandske Erik ten Hag, der har været træner i Ajax siden 2017 og haft stor succes.

Pochettinos stod i spidsen for Tottenham fra 2014 til 2019, hvor han blandt andet førte klubben til sin første Champions League-finale sit sidste år. Argentineren har kontrakt med PSG til 2023.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik