Fodbold nyheder

Andreas Christensen på blokken i endnu en storklub

Af Carl-Emil Bromose

Danske Andreas Christensen står til kontraktudløb med Chelsea til sommer, og nu forlyder det, at et comeback til Bundesligaen er på tapetet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Seks måneder. Så lang tid er der mellem Andreas Christensen og et farvel til London og Chelsea, hvis danskeren ikke fornyer sin kontrakt.


Forhandlingerne mellem ”AC” og Chelsea er angiveligt gået i hårknude, og det betyder, at den danske landsholdsspiller kan lave en forhåndsaftale med en klub om et frit sommerskifte, hvis ikke Chelsea får solgt ham i indeværende transfervindue.

Mange klubber følger den danske stopper tæt, og der har længe floreret vedvarende rygter om interesse fra blandt andet FC Barcelona samt de italienske mestre fra Inter.

Nu melder tyske BILD dog, at Andreas Christensen kan få et comeback til Bundesligaen, hvor han tidligere er tørnet ud for Borussia Mönchengladbach fra 2015 til 2017.Hos Borussia Dortmund har den nemlig set sig lune på den danske forsvarsklippe, der skal hjælpe klubben i en kritisabel forsvarssituation, hvor de har lukket 28 mål ind i 18 kampe.


Medier melder, at Christensens løn skal finansieres ved et eventuelt salg af belgiske Axel Witsel, men med en fri transfer, vil Dortmund få god valuta for pengene i danskeren, der i skrivende stund står vurderet til i omegnen af 260 millioner kroner.

Andreas Christensen var i aktion for Chelsea i gårsdagens Carabao Cup-opgør mod Tottenham. Danskeren blev udskiftet i 66’ minut til fordel for Thiago Silva, i et opgør som Chelsea vandt 1-0 på mål af forsvarskollegaen Antonio Rüdiger.


Mere om Andreas Christensen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik