Fodbold nyheder

Barça er i kontakt med tidligere Chelsea-stjerne

Af Kasper Leif Pedersen

Den catalonske storklub skulle eftersigende være interesseret i brasilianeren.
Article image
Ritzau-Scanpix
I denne uge kunne Aston Villa bekræfte, at man havde hentet FC Barcelonas Philippe Coutinho på en lejeaftale med købsoption til sommer. Dog efterlader salget af den 29-årige brasilianer et tomrum for den catalonske storklub, hvor træner Xavi og præsident Joan Laporta eftersigende skulle være interesseret i at rekruttere med en ny kreativ midtbanespiller, inden transfervinduet lukker i.


Ifølge den brasilianske journalist for TNT Sports Brazil Marcelo Bechler så skulle Barcelona eftersigenede har taget kontakt med tidligere Chelsea-stjerne og nuværende Shanghai Port-spiller Oscar.

Oscar menes at være interesseret i et skifte til Camp Nou. Men handlen skulle være en del kompliceret på baggrund af Barcelonas økonomiske problemer, som ville betyde en enorm lønnedgang for den 30-årige brasilianer.

Oscar skiftede ud af det blå i 2017 til kinesiske Shanghai Port fra Chelsea i en handel i omegnen af 447 millioner kroner - her har den offensive spiller formået at nette 50 gange, samt assistere 101 gange i 170 kampe.
Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik