Fodbold nyheder

Seks stjerner til Africa Cup of Nations

Af Torsten Brix

Hold øje med disse spillere…

Article image
Ritzau-Scanpix

Nayef Aguerd – Morocco
Den 25-årige centrale forsvarsspiller har spillet en stor rolle for den succes som Rennes har haft i Lique1. Han er et produkt af fodboldskolen Mohamed VI og her har han udviklet et unikt hovedspil. Aguerd fik debut på landsholdet i 2016 og kan gå en stor fremtid i møde og måske bruge slutrunden som nok et springbræt.Steven Caulker – Sierra Leone
Den tidligere Liverpool og Tottenham-forsvarsspiller spiller nu i Tyrkiet. Tilbage i 2012 spillede han for det engelske landshold, men han har også relationer til Sierra Leone, hvor han har fået statsborgerskab, da Caulkers bedstefar er fra det vestafrikanske land.


Amadou Haidara – Mali
Det tog lidt tid for Haidara at falde til hos RB Leipzig, men nu er han en af de mest roste midtbanespillere i Bundesligaen. I Leipzig overtog han trøjen nr. 8 fra Naby Keita, der jo blev solgt til Liverpool. Den 23-årige har spillet masser af Champions League samt også meget på Malis landshold, der gik ubesejret igennem kvalifikationen.


Nanu – Guinea-Bissau
Den spændende højreback kan gå en spændende fremtid i møde ligesom landsholdet fra Guinea-Bissau. Han er klart bedst i det offensive spil, hvilket måske passer meget godt til den portugisiske født Nanu.


Andre Onano – Cameroon
Det virker til at de ni måneders doping-karantæne har påvirket Ajax-keeperen, der er blevet meget ombejlet. I kvalifikationskampen imod Elfenbenskysten havde han flere store redninger. Måske bliver han solgt i januars transfervindue og derfor kan slutrunden blive et stort udstillingsvindue for målmanden, der tog til Barcelona som 14-årig.


Kamaldeen Sulemana – Ghana
Ifølge World Soccer kan den tidligere FCN-spiller blive den næste store afrikanske stjerne. Den blot 19-årige angriber skiftede jo fra FCN til succesholdet Rennes. Den ghanesiske landstræner Didi Dramani har sammenlignet Sulemana, der har fået sin fodboldopdragelse på ”Right to Dream” med selveste Kylian Mbappe.Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik