Fodbold nyheder

Arsenal-mand bekræftet lejet af AS Roma

Af Philip Sinkbæk Jensen

Ainsley Maitland-Niles fortrød sine udtalelser i november omkring et mislykket Everton-skifte, og udtrykte, at han var glad i Arsenal. Nu skifter englænderen til AS Roma på en lejeaftale.

Article image
Ritzau-Scanpix

Serie A-protokoller afslører, at Ainsley Maitland-Niles er bekræftet udlejet til Roma med øjeblikkelig virkning.


Ifølge den italienske insider-transfer-journalist, Fabrizio Romano, så lejer AS Roma og José Mourinho den 24-årige engelske landsholdsmidtbanespiller sæsonen ud uden opkøbsoption i lejekontrakten.

En spillemæssig rutsjebanetur i Arsenal ligger til grunde for endnu et lejeophold for Maitland-Niles.

Den unge englænder havde ikke udsigt til spilletid i Arsenal i sidste sæson, hvorfor at han var udlejet i en halv sæson til Wigan, hvor han igen fik gang i spillet.

Indkast.dk kunne i november formidle, at Maitland-Niles havde ytret sig på Instagram i foragt over, at Arsenal ikke lod englænderen skifte til Everton. Englænderen fortrød herefter sin udmelding, da han pludseligt fik fuld spilletid i Arsenal-trøjen mod Watford i november. Efter kampen udtalte Maitland-Niles sig om fremtiden:

- Jeg tænker kun på fremtiden og hvad der ligger foran mig. Det var fedt at være derude på banen i dag, få nogle minutter, og så er der forhåbentligt mere foran mig i fremtiden, sagde Maitland-Niles omkring sin Arsenal-fremtid.


Herefter fik englænderen blot 38 minutter på banen i den efterfølgende kamp mod Liverpool, og har sidenhen ikke betrådt banen i Arsenal-trøjen de mellemværende ni kampe.

Maitland-Niles er kontraktmæssigt bundet til Arsenal til sommeren 2023. AS Roma vil snart præsentere englænderen med en official udmelding.Mere om Ainsley Maitland-Niles

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE