Fodbold nyheder

- Klubben har en tiltrækningskraft, og det er ikke finansielt

Af Philip Sinkbæk Jensen

Newcastle-manageren, Eddie Howe, anser ikke tilknytningen af Kieran Trippier som en ’statement-tilknytning’, men et tegn på, at Newcastle har et attraktivt format på sigt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 31-årige engelske højreback, Kieran Trippier, blev tidligere i dag præsenteret i Newcastle-trøjen, hvor Newcastle-manageren, Eddie Howe, understregede, at Trippier ikke er kommet til klubben for de finansielle fordele, men fordi, at han tager nedrykningsudfordringen op, og ser fremtidspotentialet i klubben.


Eddie Howe gav interview med Sky Sports efter præsentationen af Trippier, hvor Newcastle-manageren understregede, hvorfor at Trippier er den rette mand til at spille Newcastle op gennem Premier League-tabellen:

- På banen får vi en spiller med fremragende tekniske færdigheder, der vil angribe samt tilføje et vist niveau af rolighed til vores spil, når vi er på bolden. Derudover er han en topprofileret forsvarsspiller, så vi er enormt glade for tilknytningen.

- Det er ikke intensionen, at det skulle være en statement-transfer. Det handler mere om at identificere den rette spiller til den rette position.

- Det vigtigste for mig er, hvad jeg ved, at Kieran vil tilføje til holdet i alle af spillets facetter.

- Når du er i en nedrykningssituation, så vil den mentalitet, som han tager med ind i klubben, være absolut afgørende.


- Kieran vil tage kampen op (mod nedrykningen, red.). Vi har et meget svært udgangspunkt, men han er klar. Han er frigivet til det, og han ønsker udfordringen.

- Derudover ser han også en længere vision for klubben, og hvad klubben kan give ham i sin karriere.

- Skiftet er et tegn på, at klubben har en tiltrækningskraft, og jeg snakker ikke finansielt. Han er kommet for klubbens skyld, og ikke for de finansielle fordele i kontrakten. Han er kommet for udfordringens skyld, og for, hvad klubben kan bringe på den lange bane, siger Howe afslutningsvis omkring Trippier.

Kieran Trippier underskrev en to-og-en-halvårig aftale med Newcastle efter at Atletico Madrid solgte englænderen for estimerede 112 millioner kroner.Mere om Kieran Trippier

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE