Fodbold nyheder

Laudrup: Her vil Skov Olsen være vidunderlig!

Af Carl-Emil Bromose

Stjernefrøet Andreas Skov Olsen ligner en færdig mand i italienske Bologna, og med flere klubber interesseret har Brian Laudrup udpeget den perfekte klub.

Article image

Opholdet i Serie A og Bologna virker som et snart afsluttet kapitel for danske Andreas Skov Olsen.


Den tidligere FC Nordsjælland-spiller har ikke kunne matche sine gode præstationer på landsholdet med præstationerne i sin italienske klub, blandt andet på grund af, at Bologna spiller uden kanter, og derfor vil benytte den danske offensivspiller som wingback.

To klubber står som frontløberne til danskerens underskrift, og det er den danske hovedstadsklub FC København, og især den skotske traditionsklub Rangers.Rangers har tidligere haft succes med danske spillere. Danske Brian Laudrup nød stor succes i Rangers fra 1994 til 1998, hvilket blandt andet bød på tre skotske mesterskaber til følge.

Ifølge Brian Laudrup er matchet mellem Andreas Skov Olsen og Rangers også optimalt.


- Han er en spiller, der ligger på linjen og har massere af kreative styrker. Jeg tror, at han vil være vidunderlig at se i Giovanni van Bronckhorst system, fortæller lillebror Laudup ifølge Tipsbladet til footballscotland.co.uk.

Laudrup mener, at danskerens førnævnte kreative styrker ikke udnyttes ordentligt i Bologna.

- Skov Olsen er tvunget til at spille som wing back. Han hverken assisterer eller scorer, hvilket han nærmest gør for sjov i den danske landsholdstrøje med seks mål i 15 landskampe.

Rangers er angiveligt tæt på at sælge den 21-årige skotske højre back Nathan Patterson til Everton, og de transfermidler skal eftersigende være med til at finansiere købet af danskeren.

Mere om Andreas Olsen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE