England: Premier League
FT
1 - 0
(0 - 0)
Leicester
Liverpool
A. Lookman (59)
X M. Salah (16)
Konrad Cornelius Rasmussen

Liverpool taber vigtigt skridt i topstriden

Der var kamp på et godt fyldt King Power Stadium, da Leicester tog imod Liverpool tirsdag aften. Favoritterne fra Liverpool kom godt fra start, men endte med ingenting, da Michael Oliver fløjtede af.
Det lignede en formsag for Liverpool inden kampen. Liverpool havde ikke spillet Premier League siden inden jul, da deres Boxing Day-kamp blev aflyst grundet Covid-19. Nu stod de så overfor Leicester, der gik ind til deres tredje kamp på seks dage.

Det var dog Leicester, der kom bedst fra start, og allerede efter tre minutter måtte Joel Matip trække en advarsel. Dog arbejdede Liverpool sig mere og mere ind i kampen, og chancerne begyndte også at komme til Merseyside-klubben.

Efter 14 minutter fik Liverpool så kampens, og spillets, største chance. Wilfred Ndidi begik et klodset straffespark, og Mohamed Salah stillede sig op foran Schmeichel for at sparke. Kasper Schmeichel gik dog til den rigtige side, og pillede egypteren. Returen fik Salah headet på overliggeren og en Leicester-spiller fik bugseret bolden væk.

Resten af halvlegen stod i Liverpools tegn, men Leicester bed flere gange fra sig på de kontraer, der har kendetegnet Leicester-holdet de sidste mange år.

Anden halvleg startede også med Liverpool i kontrol, men i 56. minut der valgte Brendan Rodgers at tage Iheanacho og Choudhury ud, og ind kom Youri Tielemans og Ademola Lookman. Sidstnævnte var da også på spil allerede tre minutter efter. En kort dribletur efter et flot løb, endte med en scoring for den unge englænder, der kunne lade sig hylde af et ekstatisk King Power Stadium.

I kampens afslutning havde Liverpool flere gode tilbud, og Sadio Mané får muligvis svært ved at falde i søvn i nat efter han brændte i en én mod én overfor Schmeichel. En kæmpe chance, der skulle have været omsat til mål.

Leicester holdt dog stand og kunne lade sig hylde af fansene efter en svær tid, og en generelt svær sæson for ”The Foxes”. En enorm skalp for Schmeichel og co. Dog et enormt svært nederlag for Liverpool, der tabte vigtigt terræn i toppen af tabellen.

Kasper Schmeichel blev hyldet af fansene som kampens spiller.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER