Fodbold nyheder

Rangnick om afskedslysten Martial: Der har ikke været et eneste bud

Af Daniel Fisker

Anthony Martial har lyst til at prøve noget nyt, men klubberne står ikke ligefrem i kø for at hente franskmanden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Anthony Martial har gjort det klart over for Manchester United, at han ønsker at forlade klubben, og på Boxing Day kommenterede Manchester Uniteds midlertidige manager, Ralf Rangnick, på rygterne om en afsked med den nu 26-årige angriber.


Selvom behovet ikke har været stort for Martial i den igangværende sæson – han har spillet sammenlagt 359 minutter i Premier League, EFL Cuppen og Champions League – så kommer han ikke til at forlade Manchester United, før det giver mening for klubben.

- Vi havde en lang snak i onsdags, udtaler Ralf Rangnick ifølge The Independent.

- Han forklarede mig, at han har været i Manchester United i syv år, og at han føler, at tiden er inde til en forandring – til at skifte klub.

- Jeg synes på en måde, at det er forståeligt. Jeg kunne godt følge hans tankegang, men på den anden side er det også vigtigt at se situationen fra klubbens side.

- Vi har stadigvæk COVID-19, vi spiller med i tre turneringer, hvor vi stadigvæk har høje ambitioner og ønsker at være så succesfulde, som det er muligt for os at være.


Martial blev verdens dyreste teenager, da Manchester United i september 2015 købte ham i AS Monaco. Dengang betalte ”The Red Devils” 317 millioner kroner for Martial, men den øjeblikkelige transfersum kunne stige til 511 millioner kroner via bonusser og klausuler.

I den igangværende Premier League-sæson er det kun blevet til to kampe fra start for Martial, som hidtil har scoret 79 mål i 268 kampe for Manchester United. Han står bag Cristiano Ronaldo og Edinson Cavani i køen til spilletid, mens Jadon Sanchos ankomst og Mason Greenwoods gennembrud heller ikke har været til Martials fordel.

Rangnick løftede søndag sløret for, at interessen ikke ligefrem er overvældende, hvilket sandsynligvis skyldes den begrænsede spilletid – og personlige succes – i den igangværende sæson.

- Jeg sagde til ham, at så længe der ikke er klubber, der udviser interesse for ham, og det skal ikke kun være i spillerens interesse, det skal også være i klubbens interesse.

- Så vidt jeg ved, har der ikke været bud fra en eneste klub, og så længe det er tilfældet, bliver han her i klubben.

Manchester United var ikke i aktion i løbet af søndagens målrige Boxing Day, men mandag aften klokken 21 besøger ”The Red Devils” Newcastle United. Her kommer Martial, som spillede sin seneste kamp den 2. december og siden har døjet med en knæskade, efter al sandsynlighed heller ikke i aktion.

Mere om Anthony Martial

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik