Fodbold nyheder

Diego Godín afslører:
Skifter klub til januar

Af Philip Sinkbæk Jensen

Tiden i Cagliari blev ikke, som Diego Godín havde håbet på, og nu annoncerer den store uruguayer et skifte til vinter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Diego Godín offentliggør, at den store uruguayer skifter væk Cagliari under det kommende vintertransfervindue til en klub, der kan annonceres om ti dages tid.


Ifølge den italienske insider-journalist, Fabrizio Romano, så har den 35-årige uruguayanske midtstopper ikke fået indfriet sine forventninger i Cagliari, der ligger til grunde for skiftet. Derfor er Godín uden for truppen i denne uge for øboerne fra Sardinien.

Der er tale om et skifte til en hidtil unavngivet klub som ex-Atletico Madrid-kaptajnen først kan afsløre navnet på om ti dages tid.

Den tidligere Atletico Madrid-kaptajn måtte skifte væk fra Atletico efter ni år i klubben på en fri transfer til italienske Inter i 2019. Året efter skiftede han til Cagliari på endnu en fri transfer, hvor det er blevet til 40 kampe. Holdet ligger i øjeblikket på 19.-pladsen i Serie A og har blot 10 point efter 18 kampe.

Godín huskes nok mest for sine 389 kampe for Atletico Madrid og sin gang som anfører på Uruguays landshold, hvor den store midtstopper har spillet 153 kampe. Karrieren har udøver førnævnte klubber også ført Godín fra uruguayanske Club Nacional til spanske Villareal.Mere om Diego Godín

Mere om Cagliari

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik