Fodbold nyheder

Juventus jagter målrettet faldne angribere i storklubber

Af Philip Sinkbæk Jensen

Arsenal, Paris-Saint-Germain og Manchester United ligger alle inde med angribere af topkvalitet, der har fået vendt ryggen af sin klub.

Article image

Juventus har identificeret to forskellige karakteristika for sit næste store køb, hvor angriberen enten skal være utilfreds med sin klubsituation eller have kontraktudløb i juni.


Ifølge italienske Tuttosport, så falder Arsenals 32-årige angriber, Pierre-Emerick Aubameyang under kategorien ’utilfreds med klubsituation’, da den erfarne og produktive angriber ikke kan stille sig tilfreds med at få flået anførerbindet af samt sidde ude i kulden af Arsenal-truppen. Det er uholdbart, og interessen for gaboneseren er stor, der ellers har kontraktudløb i sommeren 2023.

Et seks-måneder-langt lejeophold kan afhjælpe alle parter med at få indsigt i, om parterne er noget for hinanden i slutningen af sæsonen.

En anden utilfreds angriber er den 28-årige argentinske Paris Saint-Germain-angriber, Mauro Icardi, der er frosset ude af pariserne. Et lejeophold til sommer kan ligeledes frigøre Icardi, der befinder sig i en kompliceret tid, hvor ham og konen anklages for hvidvaskning af penge, institutionel vold og struktureret korruption.

Icardi har eftersigende bevaret tidligere forbindelser til Juventus, der aldrig er blevet lukket af fra sin Inter-tid, hvilket kan være argentinerens udvej i en presset situation, da kontrakten i Paris først udløber i sommeren 2024.

En tredje bejler er Manchester Uniteds 34-årige uruguayanske angriber, Edison Cavani, der blot har været i spil fem gange i denne Premier League-sæson, men dog har været undskyldt af en skade.


Efter ankomsten af Cristiano Ronaldo er spilletiden blevet snæver, og Cavani så sig samtidigt nødsaget til at opgive det klubikoniske trøjenummer-7 til portugiseren, der afspejler magtforholdet i klubben. Cavanis kontrakt udløber i sommeren 2022, og herefter hersker der ingen tvivl om, at FC Barcelona formenligt vil opsøge uruguayeren på en fri transferaftale.

Skal Juventus handle på Cavani, så er det altså i dette vintertransfervindue, at ’Den Gamle Dame’ skal slå til.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik