Fodbold nyheder

Italienske storklubber gør klar til budkrig om dansker

Af Carl-Emil Bromose

Danske Jens Stryger Larsen ligner en færdig mand i Udinese, hvor imens flere italienske storklubber har interesse for danskeren.
Article image
Ritzau-Scanpix
Der er ikke meget der tyder på, at Jens Stryger Larsen skal trække en Udinese-trøje over hovedet efter sommeren 2022. Vil sæsonens slutning har han kontraktudløb i den italienske traditionsklub, hvor han på nuværende tidspunkt er helt uden for truppen – angiveligt på grund af mislykkede kontraktforhandlinger mellem Stryger Larsen og klubben.


Hvis Udinese vil tjene en skilling på danskeren, vil et forestående januar-skifte være eneste mulighed, og angiveligt skulle flere italienske storklubber være klar på et byde på den danske landsholdsspiller.

Ifølge Tipsbladet skriver de italienske medier SportMediaset og Calciomercato, at både Bologna, Roma, Lazio og Napoli skulle overveje et bud på Jens Stryger Larsen. De skriver også, at et skifte til januar er det mest sandsynlige.

Hvis rygterne er sande, vil det være en opgradering for den tidligere Brøndby og FC Nordsjælland-back. Udinese ligger lige nu og roder rundt på 14. pladsen, i mens Napoli ligger nummer fire, Roma ligger nummer fem, Lazio ligger nummer otte, og Bologna ligger nummer 11.

Jens Stryger Larsen er blevet udeladt af truppen i nu otte kampe i streg, og han har ikke betrådt Serie A’s grønsvær siden oktober måned.

Han har tidligere spillet i Brøndby IF, FC Nordsjælland og Austria Wien, og har derudover nydt stor succes på det danske landshold.


Mere om Jens Stryger Larsen

Mere om Udinese

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik