Asbjørn Steffensen

Europæisk storklub jagter FC Midtjylland-profil

De franske mestre, Lille, er ude efter FC Midtjyllands offensive juvel, Gustav Isaksen.
Gustav Isaksen er de sidste par sæsoner blevet fast inventar i startopstillingen på et i forvejen stærkt og konkurrencepræget FC Midtjylland-mandskab. Den blot 20-årige kantspiller har fået et mindre gennembrud i år, og viser sig fra sin bedste side i både Superligaen og Europa League.

Isaksens præstationer har vakt opsigt ude i Europa, og selvom de danske vicemestre nok havde håbet, de kunne holde på deres U21-landsholds-spiller lidt endnu, kan den offensive profil fra klubbens egne rækker måske drage ud i verden allerede til januar.

Tipsbladet skriver, at ifølge Sport Italia TV er de franske mestre fra Lille interesserede i at hente Isaksen allerede i næste måneds transfervindue.

Direktør i FC Midtjylland, Claus Steinlein, vil dog næppe lade den handel se verdens lys allerede til januar, hvis ikke klubben fra Herning kan tjene en god skilling på Isaksen. "Ulvene" har dog før set handler gå i vasken, fordi man krævede for mange penge for en spiller. Jens Lys Cajuste er seneste eksempel.

I en alder af blot 20 år har Isaksen allerede 69 kampe på CV'et for FC Midtjylland. Denne sæson har Superliga-profilen lavet fem mål og fem assists i all turneringer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER