Fodbold nyheder

FC Barcelona tilbyder Philippe Coutinho i bytte for Manchester-profiler

Af Philip Sinkbæk Jensen

FC Barcelona har haft repræsentanter i Manchester for at forhøre sig om ubrugte angribere i Manchester City og Manchester United.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona og Xavi kan lide angriberne i Manchester City og Manchester United, og har derfor haft repræsentanter i byen, der skulle kortlægge mulighederne for tilknytning af Ferran Torres, Raheem Sterling, Anthony Martial eller Edison Cavani.


Fælles for alle foreslåede handler var, at FC Barcelona tilbød den 29-årige brasilianske offensivspiller, Philippe Coutinho, som en bestanddel af handlerne.

Coutinho har under Xavi mistet sin startplads i FC Barcelona, og en tilbagevenden til Premier League kan fjerne en af de mest løntunge spillere i Barcelona – og gøre plads til en ny stjerneangriber, der kan score mål, som klubben halter med at gøre for tiden.

Både Manchester City og Manchester United er ikke interesseret i at inkludere Coutinho i handlerne, men Manchester City er klar på at forhandle omkring 21-årige Ferran Torres, som klubben har sat en udbudspris på 524 millioner kroner.

Philippe Coutinho skiftede fra Liverpool til FC Barcelona i 2018 for 1 milliard kroner på en aftale til 2025. I sommeren 2019 blev Coutinho udlejet til Bayern München i én sæson, hvor han vandt Bundesligaen og Champions League.

Det er blevet til 103 kampe for FC Barcelona med 25 mål og 14 assists til følge.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik