England: Premier League
FT
1 - 1
(0 - 0)
Chelsea
Manchester U
Jorginho (69)
J. Sancho (50)
Asbjørn Steffensen

Rutineret forsvarsprofil: Ronaldo er nemmere at dække op end Messi

Chelseas Thiago Silva har sin klare mening om, hvem af de to superstjerner han helst vil dække op.
Brasilianske Thiago Silva bliver af mange betegnet som en af moderne tids bedste midterforsvarere. Den nu 37-årige stopper har spillet fodbold på topplan i mange år for de største klubber og er lige nu styrmand på et af de mest formstærke hold i hele verden, Chelsea.

Når man som Silva har spillet mod de største offensive stjerner i mange år, er man altid nysgerrig efter at høre, hvem den bedste af de bedste er - og den evige diskussion: Messi eller Ronaldo?

Den rutinerede stopper svarede på dette spørgsmål forud for Chelseas møde med Manchester United og Cristiano Ronaldo søndag aften, og ifølge brasilianeren er den argentinske troldman i en liga for sig.

- Den lille forskel er, at Messi med bolden en-mod-en eller to-mod-to er meget svær at stoppe. Med Ronaldo, jeg siger ikke det er nemt, men én spiller kan dække op og den anden kan holde øje - det giver sikkerhed i forsvaret, sagde Silva til ESPN og fortsatte:

- Både Messi og Ronaldo er dog spillere, der kan fantastiske ting. Jeg tror dog, at det er hårdere at forsvare mod Messi end mod Ronaldo.

Søndag står Thiago Silva og Chelsea overfor Ronaldo og Manchester United, der efter fyringen af Ole Gunnar Solskjær skal finde fodfæste igen. Kampen fløjtes igang kl 17:30 på Stamford Bridge

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER