Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
1 - 1
(0 - 0)
Chelsea
Manchester U
Jorginho (69)
J. Sancho (50)
Asbjørn Steffensen

Manchester United får overraskende point mod formstærke Chelsea

Chelsea dominerede, men Manchester United var effektive, da de to hold fik et point hver på Stamford Bridge
Søndagens aften skulle to af de største engelske klubber møde hinanden i Premier League. Hjemmeholdet Chelsea havde været utrolig dominerende i Premier League, mens Manchester United har haft det svært under den nyligt fyrede manager, Ole Gunnar Solskjær.

Chelsea sad tungt på spillet i hele første halvleg, og lagde et massivt pres på rivalerne fra Manchester. Allerede efter fire minutter kom den første store chance til Callum Hudson-Odoi, som måtte se sit forsøg gå forbi målet.

Efter en halv times spil var Chelsea endnu engang i boldbesiddelse foran Uniteds felt. Midterforsvareren Antonio Rüdiger så sit snit til at trykke på kassen, og tyskerens afslutning ramte overliggeren.

68% boldbesiddelse og 10 målforsøg i Chelseas favør lød statistikken efter de første 45 minutter. I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet deres pres, men Michael Carricks tropper begyndte at få chancer på omstillinger.

I det 50. minut lavede Jorginho, som bagerste mand, en dårlig tæmning, der sendte Jadon Sancho alene med Edouard Mendy. Den engelske tekniker svigtede ikke og sendte sikkert bolden i mål til en overraskende Manchester United-føring.

Der skulle dog ikke gå særligt længe, før Jorginho fik muligheden for at rette op på sin egen scorings-givende fejl. Aaron Wan-Bissaka ramte Thiago Silva i eget felt, og dommeren var hurtig til at pege på pletten.

Den italienske EM-vinder tog tilløb og efter sit signatur-hop, sendte han bolden ind bag David De Gea og udlignede for hjemmeholdet.

Timo Werner har været indbegrebet af uskarphed denne sæson, og tyskeren viste igen i dag, at han ikke er i målform. med ti minutter igen fik han en god mulighed i feltet, men endte med at sparke langt forbi.

Dybt i dommerens overtid modtog en helt fri Rüdiger et indlæg i feltet, men tyskeren viste, at han ikke er angriber, da han tonsede bolden over mål. Det var ellers chancen for The Blues for at rende med alle tre point i dag.

Manchester United kan tage hjem med et flot og overraskende 1-1-resultat mod et Chelsea mandskab, der vil være bitre over de missede tre point efter et hav af chancer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER