Fodbold nyheder

Mauricio Pochettino er klar for Manchester United

Af Philip Sinkbæk Jensen

Paris Saint-Germain-cheftræneren er interesseret i at overtage rorpinden for Ole Gunnar Solskjær i Manchester United til sommer.
Article image
Ritzau-Scanpix
Manchester United har kontaktet den tidligere Tottenham-manager, Mauricio Pochettino, der er interesseret i jobbet som manager i klubben efter sæsonen.


Ifølge Sky Sports, så er Pochettino interesseret i jobbet, da Paris Saint-Germain potentielt kan fyre argentineren, hvis ikke, at han vinder Champions League med pariserne.


Ole Gunnar Solskjær blev fyret som Manchester United-manager i søndags efter 1-4-nederlaget til Watford, hvilket får Manchester United-ledelsen til at spejde efter kandidater til at overtage roret. Sky Sports-eksperten og tidligere Manchester United-spiller, Gary Neville, er overbevist om, at Pochettino vil vælge Manchester United til:

- Jeg tror, at Mauricio Pochettino, selvom at han ikke selv vil sige det, kan forlade PSG og tage til Manchester United på en femårig aftale i morgen, udtaler Gary Neville.

- I PSG, så arbejder du under en sæson-til-sæson-model, hvor du typisk er fyret, hvis ikke, at du vinder Champions League. Det tror jeg ikke passer til Pochettino. Jeg tror, at han vil rejse til Manchester United, hvor han kan få den rette support i ryggen, siger Neville afslutningsvis.

Mauricio Pochettino er ansat i PSG til sommeren 2023, da han netop har fået aktiveret i étårig kontraktforlængelse i klubben.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik