Fodbold nyheder

To Premier League-giganter går efter Lewandowski

Af Asbjørn Steffensen

Både Manchester United og Chelsea vil forsøge at hente den polske bomber til Premier League.

Sidste års Ballon d'or (2020, red.) blev ikke uddelt grundet corona-pandemien. Stort set alle eksperter var dog enige om, at vinderen skulle have været Bayern Münchens polske målmaskine, Robert Lewandowski, der vandt alt, der kunne vindes det år, og scorede mål på samlebånd.


Til trods for den manglende gyldne bold til det personlige trofæskab er ingen i tvivl om den 33årige polaks evner. Indtil videre har "Lewangoalski" kun vist sig frem i den tyske Bundesliga, men det kan der snart blive lavet om på.

Ifølge det spanske medie Fichajes er både Manchester United og Chelsea parat til at klargøre bud på den polske angriber. Lewandowski er angiveligt interesseret i at prøve et Premier League-eventyr inden han lægger støvlerne på hylden.

Fichajes skriver, at de to Premier League-giganter kan byde på Lewandowski i sommeren 2022, hvor polakken vil have et år tilbage af sin kontrakt med Bayern München.

Lewandowski har ifølge den tyske analyse- og statistisk-hjemmeside en markedsværdi på i omegnen af 450 millioner kroner. Den skarpe Bayern München-spydspids har ikke skruet ned for scoringerne denne sæson, hvor det er blevet til 23 mål i 17 kampe.

Mere om Robert Lewandowski

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE