Fodbold nyheder

Roma-direktør kommenter på rygter om Manchester United-spiller

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Der er ikke mange uger siden, at Mourinho fik sagt, at hans Roma-hold ikke havde den kvalitet som han krævede. Det har affødt mange rygter, og nu tager direktøren bladet fra munden.

Article image

En af de spillere som Mourinho har kastet sin kærlighed over, er hans tidligere spiller i Manchester United Diogo Dalot. Han blev hentet til United af selvsamme Mourinho, så den portugisiske manager ved udmærket, hvad han får, hvis han henter landsmanden.

Diogo Dalot har haft svært ved at bide sig fast på Manchester United-holdet, men det er måske ikke det værste for den unge back. Han har nemlig allerede erfaring fra Serie A, da han var udlejet i sidste sæson til AC Milan.

Nu har klubben så kommet med en officiel udmelding.

- I et transfervindue som det i januar, kan man ikke spå om alt for meget. Vi er dog overbeviste, ejerne, scouting-afdelingen, Mourinho og jeg, at der skal noget mere kvalitet til, sagde Romas sportsdirektør, Tiago Pinto til Sky Sports Italy.

De sidste meldinger fra det italienske, er at Manchester United gerne vil lave en lejeaftale med Roma. Den aftale skulle inkludere en købsoption på omkring 85 millioner kroner.

Mere om Diogo Dalot

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik