Fodbold nyheder

Til trods for manglende svar: Undersøgelser viser godt nyt om Christian Eriksens hjerte!

Af Asbjørn Steffensen

Den danske profils hjerteundersøgelser er gode, men han må stadig ikke spille fodbold i Serie A.


12. juni husker mange danskere nok, hvor og med hvem de tilbragte deres aften. Det var på denne dato, at Christian Eriksen for rullende kameraer og på den største scene af dem alle, kollapsede under Danmarks første EM-kamp mod Finland. Siden da har danskeren ikke spillet en fodbold-kamp. Men måske er der håb forude!

Ifølge den italienske avis, La Gazzetta dello Sport, har alle den danske midtbane-profils hjerteundersøgelser været positive og vist, at der ikke er nogle permanente skader med Eriksens hjerte. Danskeren har derudover fået indopereret en ICD-enhed, der skal sætte gang i hjertet, skulle det stoppe igen. Man kan dog stadig ikke svare på, hvad der udløste danskerens kollaps i sommer.

Til trods for de positive nyheder om Eriksens fremtid er hans fodbold-karriere i italiensk fodbold højst sandsynligt slut. Serie A har nemlig strenge regler om hjerte-operationer og ICD-enheder. Inter er desuden interesserede i sælge danskeren, hvis løn lige nu bliver dækket af FIFA.

Hvis Eriksen skal fortsætte karrieren bliver det altså udenfor den italienske landegrænse. Et retur til både Ajax og OB er blevet nævnt ad flere omgange, hvis danskeren ønsker at vende tilbage til fodbolden.

Mere om Christian Eriksen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik