Fodbold nyheder

Lampard i spil til Premier League-job

Af Jonathan Kjær Troelsen

Norwich skal have fundet en ny manager efter fyringen af Daniel Farke. Og her er Frank Lampard angiveligt på bundholdets kandidatliste.

Article image
Ritzau-Scanpix

Frank Lampard har været uden job siden sin fyring i Chelsea i sidste sæson. Men måske er han på vej tilbage på managerbænken nu. Sky Sports skriver tirsdag, at Chelsea-legenden er et af manageremnerne, som de overvejer i Norwich.


Norwich fyrede i weekenden deres manager, Daniel Farke, efter en dårlig start på sæsonen, og nu skal efterfølgeren findes. Udover Lampard er Dean Smith også et varmt navn, efter han søndag blev fyret i Aston Villa.

Den tredje, sidste og mest overraskende kandidat er den nuværende Southampton-manager Ralph Hassenhüttl. Norwich-ledelsen ser en stor stjerne i østrigeren, men det forventes at være meget kompliceret at få ham lokket væk fra sit nuværende job.

Den næste opgave for Norwich er efter landskampspausen, hvor kanariefuglene skal krydse klinger med deres managerkandidat Ralph Hassenhüttl og Southampton. Kampen spilles d. 20. november på Carrow Road i Norwich.


Mere om Norwich

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik