Fodbold nyheder

Conte favoritten i London

Af Henrik Varbøl Andersen

Det ledige managersæde hos ”Spurs” er nok ikke ledigt længe, da italiensk mestertræner snart kan præsenteres i Londonklubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Antonio Conte bliver formentlig snart præsenteret i Tottenham som afløser for den fyrede Nuno Espirito Santo. Det melder mediet Goal i dag, og de mener, at den italienske sports manager Fabio Paratici i klubben er meget ivrige efter at hente landsmanden ind.


Så ivrige at forhandlinger allerede er i gang mellem parterne, og klubben håber at kunne officielt præsentere Conte inden weekendens kamp mod Everton.

”Spurs” har været inde i en elendig stime, og bulletinerne fra England gik allerede inden opgøret mod Manchester United, at det kunne blive en skæbnekamp for Santo. 0-3 nederlaget blev det sidste for portugiseren, som altså nu nok afløses af mestertræneren Conte.

Conte har tidligere vist sig godt frem i England i sin manager tid hos Chelsea, som han førte til mesterskabet i sæsonen 2016-17. De drømme kan meget vel matche storsatsende ”Spurs”, hvor Harry Kane i hvert fald hungrer efter succes.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik