Fodbold nyheder

Officielt:
Ombejlet angriber forlænger med Inter

Af Christian Bang Jensen

Lautaro Martinez har flere gange været sat i forbindelse med et skifte væk fra italienske Inter, men den snak kan for en tid forstumme. Argentineren har valgt at forlænge sin aftale med de forsvarende mestre til sommeren 2026.

Article image
Ritzau-ScanpixDer er i disse dage grund til stor jubel, hvis man holder med Inter. Onsdag slog de forsvarende Serie A-mestre Empoli på udebane med 2-0, og torsdag kan klubben på sin Twitterprofil fortælle, at man har forlænget aftalen med den argentinske angriber Lautaro Martinez til sommeren 2026.Lautaro Martinez kom til Milano-klubben i 2018 fra argentinske Racing, og siden har den 24-årige spydspids udviklet sig til en af de største profiler i den blåsorte Inter-dragt. I alt er det blevet til 144 kampe og 54 scoringer for argentineren, der var meget afgørende som angrebsmakker til Romelu Lukaku i mesterskabssæsonen og som så sent som onsdag havde en afgørende fod med i sejren over Empoli, da han stod for assisten til 2-0-scoringen.

Det er ikke kun i Italien, at Lautaro Martinez er blevet bemærket. Det gode spil har tidligere sat angriberen i forbindelse med klubber som FC Barcelona, der dog ikke fandt midlerne til at hente en ny argentinsk angriber tilbage i sommeren 2020. Men al snak om et skifte for Lautaro Martinez kan nu for en stund forstumme.

Den 24-årigs tidligere kontrakt med Inter stod til at udløbe i sommeren 2023.

Mere om Lautaro Martínez

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik