Fodbold nyheder

Stort skifte på vej?: Kontraktforhandlinger med Manchester United gået i stå

Af Asbjørn Steffensen

Forhandlingerne mellem Manchester United og Paul Pogba om en ny kontrakt er sat på pause.

Franske Paul Pogba og hans fremtid i sin nuværende klub, Manchester United bliver diskuteret rundt i krogene. Verdensmesteren har kontrakt-udløb med den traditionsrige engelske storklub til sommer og kan til den tid skifte gratis til en anden klub.


Ifølge det spanske medie AS har Pogbas agent, Mino Raiola, og Manchester United-ledelsen har været i gang med forhandlinger om en ny kontrakt i noget tid nu, men nu sætter den italienske agent forhandlingerne på en pause indtil april næste år.

Til den tid vil der kun være to måneder tilbage af Pogbas kontrakt, og parterne får derfor rigtig travlt med at få forhandlet en ny kontrakt på plads. Real Madrid har længe været favoritter til at hente den franske midtbanespiller og interessen er nok ikke mindre, hvis de kan hente ham gratis

Pogba fik en uheldig - og kort - hovedrolle, da Manchester United blev ydmyget 5-0 af Liverpool. Franskmanden blev skiftet ind i pausen men nåede kun 15 minutter, før han blev vist direkte ud for en alt for hård tackling på Naby Keita.

Pogba er noteret for 217 kampe for Manchester United og har lavet 38 mål og 49 assists.


Mere om Paul Pogba

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE