Fodbold nyheder

FC Fængsel opruster:
Bayern München-profil kan ende seks måneder bag tremmer

Af Asbjørn Steffensen

Bayern Münchens Lucas Hernandez står til seks måneders fængsel efter overtrædelse af et politihold.


Flere fodboldspillere på højeste plan har indenfor det seneste års tid været på den forkerte side af loven. Evertons Gylfi Sigurdsson, Benjamin Mendy fra Manchester City og en unavngiven Brighton-spiller har alle været sigtet og/eller dømt bare indenfor de sidste måneder.

Nu kan fængslets fodboldhold få endnu en topspiller på holdkortet. Ifølge flere medier kan Bayern Münchens franske profil, Lucas Hernandez få seks måneders fængsel for at have overtrådt et politihold i 2017.

25-årige Hernandez blev i 2017 arresteret efter at have sendt sin daværende kæreste på hospitalet efter et voldsomt skænderi mellem de to. Begge parter modtog samfundstjeneste og et fælles politihold.

Måneder senere tog de to kamphaner dog på ferie sammen, hvilket førte til en tilbageholdelse i Madrids lufthavn, da de kom tilbage. I december 2019 blev Hernandez, der dengang spillede i Atletico Madrid, dømt til seks måneders fængsel af retten i Madrid.

Da overtrædelsen af politiholdet ikke var Hernandez's første forbrydelse, betyder det, at dommen ikke kan ændres. Bayern München-profilen skal møde i retten d. 19. oktober men agter at anke dommen.

Hernandez, der var med til at vinde VM med Frankrig i 2018, har kæmpet sig tilbage i startelleveren for Bayern München, hvor han danner makkerpar med landsmanden Dayot Upamecano i midterforsvaret.

Mere om Lucas Hernández

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik