Fodbold nyheder

Stor spansk avis: Atletico Madrid vil have fingrene i tidligere Superliga-bomber

Af Asbjørn Steffensen

De spanske mestre har set sig varme på nigerianske Paul Onuachu, der har en fortid i FC Midtjylland.

Paul Onuacho har taget den belgiske Jupiler League med storm siden sin ankomst fra Superliga-klubben FC Midtjylland i 2019. Særligt sidste sæson bankede den høje nigerianer målene ind for sin klub, Genk. 35 mål i 41 kampe i alle turneringer gjorde, at folk fik øjnene op for angriberen - også de helt store klubber.


Ifølge den anerkendte spanske avis, Marca, har de spanske mestre, Atletico Madrid, rettet deres opmærksomhed mod "Store Paul" i Genk. Marca skriver, at den spanske hovedstadsklub angiveligt er villige til betale i omegnen af 150 millioner kroner og handlen kan ske allerede i januars transfervindue.

Onuachu har for blot en måned forlænget sin kontrakt med Genk, og den nye aftale løber indtil sommeren 2024. Atletico Madrid og deres bud kan dog blive for luksuriøst et tilbud at takke nej til for både Onuachu og Genk.

Atletico Madrid råder allerede over angribere som Luis Suarez, Antoine Griezmann og Joao Felix. Nigerianeren er med sine 2,01 meter dog en anden type angriber end alle dem.

Denne sæson har Onuachu fortsat sin utrolige målform for Genk, hvor det er blevet til 11 mål i 14 kampe for den tidligere FC Midtjylland-angriber.

Mere om Paul Onuachu

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE