Fodbold nyheder

Takkede nej til Haaland for 15 millioner

Af Daniel Jensen

Det er en beslutning direktøren stadigvæk fortryder den dag i dag.

Article image

Erling Haaland har taget fodboldverdenen med storm, og efter to år hos tyske Dortmund har nordmanden efterhånden cementeret sig selv som en af de bedste angribere i verden. Dortmund måtte slippe lige godt 150 millioner for Haaland tilbage i 2020, da han spillede i RB Salzburg, men Juventus havde muligheden for at hente den ungen nordmand, da han stadigvæk spillede i hjemlandet.

15 millioner kroner skulle den italienske storklub have lagt på bordet for angriberen, men i sidste ende valgte klubben at takke nej. Det har den nuværende Inter-direktør Beppe Marotta, der var direktør i Juventus indtil 2018, afsløret ifølge Football Italia. Det er en beslutning han stadigvæk fortryder den dag i dag:

- En af de ting, jeg fortryder mest, omhandler Haaland. Da jeg var direktør i Juventus, havde vi muligheden for at hente ham for 15 millioner i Molde, men vi gjorde det ikke på grund af budgettet.

Erling Haaland blev i stedet solgt til RB Salzburg for 60 millioner kroner, og resten af historien kender hele verden. Den 21-årige angriber har braget mål ind på stribe. 29 mål i 27 kampe for den østrigske klub, og hos Dortmund er han indtil videre noteret for 67 kampe og 68 mål. På landsholdet er han også begyndt at finde netmaskerne, og han har scoret 12 mål i 15 kampe.

Mere om Erling Håland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik