Spanien: La Liga
FT
2 - 0
(2 - 0)
Atlético
Barcelona
T. Lemar (23), L. Suárez (44)
Daniel Jensen

Pique: Vi kunne spille i tre timer uden at score

FC Barcelona har fået en elendig start på den nye sæson.
Tre sejre ud af syv mulige og to klare nederlag i Champions League. Det er den realitet, som FC Barcelona i øjeblikket befinder sig. I går var holdet rejst til Madrid for at møde de spanske mestre fra Atlético Madrid, og her blev det til en ny skuffelse for det spanske storhold, der måtte rejse hjem med et 2-0-nederlag i baggagen.

Efter kampen var det naturligvis en skuffet Gerard Pique, der mødte pressen, og midtstopperen skulle ifølge spanske Marca have udtalt følgende:

- Vi kunne spille i tre timer, og vi ville ikke have scoret et mål. Tingene er meget dårlige for tiden, men vi kan kun arbejde, hvile og kommer tilbage med fornyet styrke.

I øjeblikket kører der historier om, at klubbens hollandske træner, Ronald Koeman, er fortid i klubben, men Pique understregede, at den larm ikke må påvirke holdet:

- Stemningen i omklædningsrummet er stadigvæk god, og der er at ønske om at vende tingene. Vi kan ikke blande os i, hvad præsidenten vælger at gøre, men al den larm mellem ham og træneren må ikke påvirke os.

FC Barcelona har skrabet 12 point sammen indtil videre i denne sæson, hvilket kun er nok til en aktuel niendeplads i La Liga. I Champions League er man også kommer utrolig skidt fra land, da man har tabt med 3-0 til henholdsvis Bayern München og Benfica.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER