Milan - Atlético Madrid

Europa: Champions League
Milan R. Leão (20), F. Kessié (29)
Stadio Giuseppe MeazzaFuld tid1-2
Atlético Madrid A. Griezmann (84), L. Suárez (Str. 90)
OptaktLineupVideo

Optakt:
AC Milan - Atletico Madrid

Af Henrik Varbøl Andersen

Begge hold har brug for de tre point efter en skæv start i første runde, hvor Milan tabte 2-3 ude mod Liverpool, mens Atletico måtte nøjes med 0-0 mod Porto i Spanien.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kommentar:
Milan vendte tilbage til det fine selskab i Europa, da de besøgte Anfield 15. september til første runde opgøret mod Liverpool. Det blev en blandet fornøjelse for italienerne, som på trods af at de var nedspillet i de første 45 minutter alligevel gik til pause med en 2-1 føring.

Det lykkedes dog ikke for Stefano Piolis mænd at hente point i opgøret, da de i anden halvleg måtte hente bolden ud af kassen to gange. I nederlagets stund kunne Milaneserne dog glæde sig over to scoringer, og dermed en respektabel tilbagevenden til Champions League.

Det formstærke Milan-hold skal nu forsøge sig på hjemmebanen at skaffe en comeback-sejr i turneringen, hvor de tidligere har høstet så store triumfer. Rossoneri har vundet de to seneste opgør i Serie A, og i begge kampe scoret to gange. To mål mod det defensivt stærke Atletico-hold er dog ikke givet på forhånd.

I de seneste fem kampe har gæsterne fra Spanien blot lukket tre mål ind, og det har kastet to sejre, to uafgjorte og et nederlag af sig. Nederlaget kom noget overraskende i weekenden mod Alaves, og dermed fik Diego Simeone ikke den bedste optakt til opgøret på San Siro.

Atletico startede turneringen skuffende med 0-0 hjemme mod Porto, og der er derfor et vist pres på de spanske gæster for at få point. Efter opgøret i Italien skal de nemlig op mod gruppens favorit fra Liverpool i de næste to opgør, så point ligner et krav for gæsterne.

Karantæner og skader:
Hos hjemmeholdet er danske Simon Kjær desværre tvivlsom med en muskelskade, mens det ligger helt fast, at Bakayoko og superstjernen Zlatan Ibrahimovic ikke bliver klar til opgøret. Hvis Kjær er klar, spiller han helt sikkert fra start.

Hos gæsterne er Stefan Savic fortsat i karantæne efter rødt kort i sidste sæson. Ellers har Simeone en skades fri trup at vælge ud fra.

Bud på kampens profil:
Hos gæsterne er det normalt de defensive spillere som gør sig mest bemærket, og derfor tror vi på, at Jan Oblak i gæsternes mål er et bud på kampens profil. Den sikre målmand skal spille op til sit bedste for at Atletico har en chance.

Hos Milan viste Brahim Diaz topklasse i opgøret på Anfield, hvor han lykkedes med en scoring, og i glimt viste stærke offensive evner. Dem bliver der igen brug for, hvis Milan skal åbne gæsterne, så Diaz skal spille en hovedrolle i kampen.

Bud på kampens resultat:
Atletico vil stå lavt og lure på omstillings muligheder, men de kan få problemer med at holde hjemmeholdet fra at score. Buddet herfra skal dog lyde på, at begge hold scorer, og kampen ender 1-1.

Milan
(4-2-3-1)
16Mike Maignan
2Davide Calabria
23Fikayo Tomori
13Alessio Romagnoli (C)
19Theo Hernández
4Ismael Bennacer ↩81
79Franck Kessié
56Alexis Saelemaekers ↩81
10Brahim Díaz ↩57
17Rafael Leão ↩57
12Ante Rebić ↩34
Bænk
1Ciprian Tătărușanu
96Andreas Kristoffer Jungdal
9Olivier Giroud ↪57
27Daniel Maldini
5Fodé Ballo ↪57
20Pierre Kalulu Kyatengwa ↪81
25Alessandro Florenzi ↪81
46Matteo Gabbia
8Sandro Tonali ↪34
Atlético Madrid
(4-4-2)
13Jan Oblak
23Kieran Trippier ↩40
18Felipe
2José Giménez
22Mario Hermoso ↩46
14Marcos Llorente
4Geoffrey Kondogbia ↩64
6Koke (C) ↩61
21Yannick Carrasco ↩46
10Ángel Correa
9Luis Suárez
Bænk
1Benjamin Lecomte
31Christian Gomez Vela
7João Félix ↪40
8Antoine Griezmann ↪61
19Matheus Cunha
12Renan Lodi ↪46
24Šime Vrsaljko
37Sergio Camus Perojo
5Rodrigo de Paul ↪46
11Thomas Lemar ↪64
16Héctor Herrera

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik