Fodbold nyheder

Jürgen Klopp:
Det er ikke i orden

Af Daniel Fisker

Liverpool-manageren Jürgen Klopp er ikke tilfreds med, hvordan Naby Keïta håndterer sine skadesproblemer.

Article image

Der var store forventninger til Naby Keïta, da den nu 26-årige midtbanedynamo i 2018 blev købt i RB Leipzig for 446 millioner kroner. Disse forventninger er ikke helt blevet indfriet, idet Keïta ikke har ramt det niveau, som for godt og vel tre år siden fik Liverpool til at investere i ham.

Naby Keïta har været ramt af diverse småskader, siden han kom til Liverpool, mens han sidste efterår også var ukampdygtig i seks kampe, fordi han var blevet smittet med coronavirus. Den guineanske midtbanespiller har været skadesfri siden maj, men nu er den tilsyneladende gal igen.

Det står ikke klart, hvad der er galt med Keïta, men han kommer ikke på banen, når Liverpool lørdag møder Brentford, selvom han så sent som i tirsdags spillede første halvleg af Carabao Cup-kampen mod Norwich City. Det står dog klart, at Keïta ikke er i kridthuset hos Klopp.

- Det er helt sikkert ikke noget alvorligt, der holder ham ude af Brentford-kampen – måske lidt længere, udtaler Jürgen Klopp ifølge Liverpool Echo.

- Det gør ondt at se, hvordan han håndterer det. Det er ikke i orden.

Naby Keïta, som kom på måltavlen i Liverpools seneste Premier League-opgør mod Crystal Palace, har hidtil spillet 82 kampe – eller 4.234 minutter – for Liverpool, hvilket har resulteret i otte mål og fire assist. Det er i øjeblikket et åbent spørgsmål, hvornår Keïta kommer i aktion for "The Reds" igen.

Mere om Naby Keïta

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik