Fodbold nyheder

Inzaghi:
Vi mistede Eriksen i sommer

Af Philip Dar

Ifølge Inter-cheftræneren tog Inter afsked med Lukaku, Hakimi … og Eriksen i sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tirsdag aften vandt Inter 3-1 på udebane mod Fiorentina og Simone Inzaghi var selvsagt en meget stolt cheftræner efter opgøret. Inter kom bagud 0-1 efter 23 minutters spil, men vendte opgøret på hovedet i anden halvleg og endte altså med at sikre sig alle tre point. Efter kampen blev Simone Inzaghi interviewet til Inters hjemmeside, og her ytrede den nye Inter-cheftræner stor stolthed over sit hold på trods af at have sagt farvel til flere store profiler hen over sommeren.

- Jeg er heldig at have en så fantastisk trup. Vi har også Alexis Sanchez tilbage nu. Han har trænet godt med i de sidste 10 dage. Vi mistede tre nøglespillere i Romelu Lukaku, Achraf Hakimi og Christian Eriksen denne sommer, men det lader vi ikke påvirke os, siger Simone Inzaghi til Inters hjemmeside efter kampen.

Simone Insaghi nævner altså danske Christian Eriksen, som en af sommerens afgange fra Inter. Eriksen er godt nok ikke spilleberettiget i resten af 2021, da den danske kreatør hverken er registreret i Inters Serie A-trup eller Champions League-trup, men det er første gang, at danskeren nævnes som om, at han skulle have forladt Inter.Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik