Fodbold nyheder

Mourinho vil på rov i sin gamle klub efter ”Europas bedste back”

Af Anders Bjørn

Da Jose Mourinho i 2018 bragte Diogo Dalot til Manchester United, sammenlignede han ham med Gary Neville, og beskrev ham ydermere som den bedste back-spiller i Europa. Nu vil han have fingrene i ham igen.

Article image

Jose Mourinho har udset sig Manchester Uniteds back Diogo Dalot til at styrke sin Roma-defensiv. Oprindeligt hentede Mourinho Dalot til United fra Porto, og det kunne nu blive ham, som igen bringer Dalot videre i sin karriere. Dalot har haft svært ved at få spilletid under Ole Gunnar Solskjær, og i sidste sæson var han lejet ud til AC Milan. Hos Milan spillede han lige så mange kampe for klubben i en sæson, som han har spillet i alt for United.


Nu kan Mourinho så muligvis tilbyde en udvej for den spiller, som han engang kaldte ”den bedste back i Europa”. Ifølge Calciomerto pønser Mourinho på at få Dalot på leje for resten af sæsonen, men det kan dog blive svært, fordi back-alternativerne i United ikke er overvældende.

Da Mourinho i 2018 hentede Dalot udtalte han følgende:

- Alle ved, at han har et fantastisk potentiale. Jeg vil helst ikke sammenligne, specielt ikke i forhold til titler, men han cirka samme alder som Gary Neville, da han kom ind på United-holdet. Han kan muligvis følge i Nevilles fodspor.

- Han har alle kvaliteterne en god back behøver. Fysik, taktisk intelligens og teknisk kvalitet. Kombineret med den mentalitet som Portos akademi besidder, som forbereder spillerne på den professionelle fodboldverden.
Mere om Diogo Dalot

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE