Fodbold nyheder

Solskjær tror på Sancho:
Han forbedrer sig hele tiden

Af Philip Dar

Manchester United-manager har ikke mistet troen på den engelske kantspiller efter en sløv sæsonstart.

Article image
Ritzau-Scanpix

Cristiano Ronaldo var ikke Manchester Uniteds eneste store indkøb denne sommer. Også den engelske kantspiller Jadon Sancho kom til klubben fra tyske Borussia Dortmund for 636 millioner kroner.

Den første tid hos Manchester United, har dog ikke været nem for Sancho, som har haft svært ved at finde det topniveau, som han har vist i Dortmund, men påvirker dog ikke hans managers tillid til den unge englænder.

- Han lærer hele tiden. Han lærer vores metoder og Premier League at kende og så kender han selvfølgelig Champions League fra sin tid i Dortmund, siger Solskjær til Daily Mail.

Solskjær er samtidig overbevist om, at Sancho nok skal finde sig til rette og understreger, at man forventer sig store ting af englænderen i fremtiden.

- Han er stadig ung, han er kun 21 og han vil forbedre sig. Vi har hentet ham, da vi ser ham som en topangriber om 10, 12, 15 år og det mener vi stadig. Han er ivrig efter at lære nye ting og det er vigtigt når man kommer til Manchester United.

Jadon Sancho udtalte tidligere på måneden, at han forsøger at bringe spillet med fra Dortmund og derved give fansene hvad de forventer af ham.

- Jeg skal fortsætte med at spille mit eget spil. Jeg kommer ikke til at ændre hvad jeg har gjort i Tyskland og derved vise fansene hvad jeg kan. Sådan udtalte Sancho sig tidligere på måneden ifølge Daily Mail, omkring skiftet til Manchester United fra Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik