Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

FC Barcelona vil forlænge sin nye 10’er, men håber stadigvæk på at kunne lokke Europas største profiler med kontraktudløb til klubben på frie transfers. Herunder er fredagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona håber stadigvæk på at få Paul Pogba på en fri transfer til næste sommer, når den 28-årige franskmands kontrakt udløber i Manchester United. Der er konkurrence fra Paris Saint-Germain, Juventus og Real Madrid udover United selv, der formentligt vil tilbyde en ny kontrakt. (Fichajes)

Juventus er interesseret i Arsenal 30-årige franske angriber, Alexander Lacazette. (Calciomercato)

Fiorentina-ejeren, Rocco Commisso, er usikker på, om den 21-årige serbiske angriber, Dusan Vlahovic, vil forlænge sin kontrakt i klubben, så den løber til længere end sommeren 2023. Dette er i kølvandet på interesse fra Manchester City, Atletico Madrid og Juventus. (Calciomercato via Goal)

Flere af FC Barcelonas bestyrelsesmedlemmer har bedt klubpræsidenten, Joan Laporta, om at fyre den hollandske cheftræner, Ronald Koeman, efter at catalonierne i tirsdags tabte 3-0 på Camp Nou til Bayern München. (AS)

Tottenham er interesseret i den 27-årige tyske Borussia Mönchengladbach-forsvarsspiller, Matthias Ginter, der samtidigt møder konkurrence fra Bayern München og Real Madrid. (Calciomercato)

Antonio Conte, der var cheftræner i Inter, hvor han rådede over den 22-årige marokkanske wingback, Achraf Hakimi, fortæller ifølge Marca, at Hakimis drøm er at spille for Real Madrid. Hakimi skiftede til Paris Saint-Germain denne sommer. (Marca)

Den 18-årige spanske angriber, Ansu Fati, er kommet et skridt tættere på en kontraktforlængelse hos FC Barcelona efter at hans agent er i klubben for at påbegynde forhandlingerne. (Marca)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik