Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Manchester United er igen på udkig i Borussia Dortmund, mens Arsenal stadigvæk leder efter en mulig afløser for Mikel Arteta.

Article image

Manchester United har tilføjet Borussia Dortmunds Jude Bellingham til deres ønskeliste. ”The Red Devils” kommer til at kæmpe med Liverpool om den 18-årige englænder. (Star on Sunday)


Arsenal ser i øjeblikket på Leicester City-manageren Brendan Rodgers og Nice-træneren Christophe Galtier, hvis Mikel Arteta skal erstattes. (Teamtalk)

Chelsea-manageren Thomas Tuchel har understreget, at det var en meget let beslutning, da han ikke lod den 20-årige kantspiller Callum Hudson-Odoi forlade klubben på transfervinduets sidste dag. (Football London)

FC Barcelona afviste at få midtbanespilleren Tanguy Ndombele og forsvarsspilleren Serge Aurier med i handlen, da den catalanske storklub solgte den brasilianske højreback Emerson Royal til Tottenham. (Sunday Express)

Chelsea forhandlede med det tyske stortalent Karim Adeyemi for tre år siden, men det lykkedes ikke for ”The Blues” at få fingrene i den 19-årige Red Bull Salzburg-angriber. (Sunday Express)

West Ham holder et vågent øje med Preston North End-midtbanespilleren Lewis Leigh. Den 17-årige englænder er også på blokken i Everton. (Football Insider)


Ajax-sportsdirektøren Marc Overmars understreger, at han vil foretrække at få den samme rolle i FC Barcelona, hvor han spillede fra 2000 til 2004, fremfor at blive sportsdirektør i Arsenal, hvis han vel at mærke beslutter sig for at forlade den hollandske hovedstadsklub. (Marca)

Millwalls offensive midtbanespiller Jed Wallace har kontraktudløb næste sommer, og den 27-årige englænder har tiltrukket sig opmærksomhed fra Brentford, Burnley, Crystal Palace, Newcastle United, West Ham, Celtic, Rangers og West Bromwich. (Football League World)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik