Fodbold nyheder

Berardi på blokken i tre klubber

Af Stefan Lindahl

Den italienske EM-vinder og Sassuolo-profil Domenico Berardi er et emne for tre klubber, når transfervinduet igen åbner til januar.

Article image
Ritzau-Scanpix

Leicester City, AC Milan og Fiorentina kigger alle på Sassuolo-stjernen Domenico Berardi. De tre klubber har alle forhørt sig hos Sassuolo om spilleren, og ifølge den italienske journalist Daniele Longo er Serie A-klubben ikke afvisende overfor et salg.


Berardi selv skulle ifølge journalisten selv have meddelt Sassuolo efter EM-triumfen med i Italien i sommeren, at han ønsker et skifte væk. Det er den udmelding, der har lokket Leicester City frem, som ikke kiggede på offensiv-spilleren i sommerens transfervindue.

De to interesserede Serie A-klubber AC Milan og Fiorentina forsøgte begge at hente Berardi i sommer-transferinduet. De to klubber kunne dog ikke matche Sassuolos prisskilt på 300 mio. kroner. Fiorentina kom efter sigende tættest på, men måtte se deres bud afvist.

27-årige Berardi har spillet i Sassuolo, siden han var ungdomsspiller. I perioden 2013 til 2015 var han ejet af Juventus, men han har aldrig spillet en førsteholdskamp for andre klubber end Sassuolo. Italienerens kontrakt med Sassuolo løber frem til sommeren 2024.

Berardi er i Sassuolo, med 291 kampe, den spiller med næstflest kampe nogensinde. Hans 105 scoringer for førsteholdet gør ham til den suverænt mest scorende i klubbens historie. Det samme gælder antallet af assist. Berardi har leveret 67 målgivende afleveringer i sin Sassuolo-karriere.

Selv om Berardi er mest kendt for sine offensive egenskaber, så skiller han sig i Sassuolo også ud på en anden front. Han er den spiller i klubbens historie med absolut flest direkte røde kort. Hele syv gange har Sassuolos offensiv-es fået direkte marchordre.

Mere om Domenico Berardi

Mere om Sassuolo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik